Viasea
Viasea_White

Ny rute og nye muligheter

Ny rute og nye muligheter

Publisert: 06. mars 2018
Fra og med starten av april lanserer Viasea sin nye tjeneste i Østersjøen med ukentlig seilingsplan mellom Norge, Polen og Litauen.
- Ruten vil gå fast hver uke og har start i Klaipeda. Videre går turen til Gdynia, før båten ankommer Oslo klar til lossing. Den første avgangen fra Klaipeda finner sted 5. april 2018. Transittiden på denne ruten er kortere og mer forutsigbar enn de fleste andre fraktalternativer, sier Morten Pettersen, administrerende direktør i Viasea.

vias-0297-2

Klikk her for å se seilingsplanen mellom Litauen og Norge.

Klikk her for å se seilingsplanen mellom Polen og Norge.

Det er mange fordeler ved å velge sjøfrakt. Det å frakte gods sjøveien har vist seg å være rimeligere og mer miljøvennlig sammenlignet med andre former for transport.

- Du velger det grønnere alternativet, som viser at bedriften din har mulighet til å tilpasse seg til en mer miljøvennlig måte. Og du tar et bedriftsansvar, noe som er bra – mange av kundene forventer dette, sier Pettersen.

- I tillegg så sparer du penger, sjøfrakt er en billigere transportform og dine ankomster vil være mer forutsigbare, fortsetter han.

Hvorfor sjøveien? Klikk her for å se flere fordeler med sjøfrakt.

En stor mengde varer flyttes fra Baltikum til Norge, og selskaper som velger sjøfrakt viser villighet til å gå i en mer miljøvennlig retning.

- Ved å kombinere våre styrker og eksisterende nettverk kan vi tilby et nytt alternativ til kundene våre, samt åpne opp for nye muligheter, sier Morten Pettersen.

Den nye ruten er et samarbeid mellom Containerships og Viasea, og vil gjøre det mulig for de to rederiene å tilby, hva de mener, er markedets beste shortsea-løsning mellom Norge, Polen og de baltiske landene.

- Klaipeda er det blant det største og viktigste logistikk-knutepunktet for Finland, Russland og andre baltiske land. Det er også gode forbindelser med «Vikingetoget» som går fra Istanbul til Klaipeda, sier Pettersen.

Klikk her for å lese om Viasea sin rute mellom Norge og Europa.

Andre nyheter

Link_white
Viasea etablerer direkterute fra England til Norge
Link_white
Viasea ekspanderer og åpner egne kontor i Gdynia og Klaipeda
Link_white
Påskeruter 2021
Link_white
Korona situasjonen
Link_white
Viasea øker kapasiteten mellom Nederland og Norge!
Del i sosiale medier: