Viasea
Viasea_White

Viasea lanserer ny ukentlig service til Kristiansand

Viasea lanserer ny ukentlig service til Kristiansand

Seilingsplan

Prisforespørsel

Publisert: 05. september 2018
Viasea utvider rutenettet sitt og vil tilby Kristiansand som en del av de ukentlige rutene fra Europa og Baltikum. Fra og med den 2.oktober vil skipet deres Carla ankomme havnen i Kristiansand hver tirsdag morgen.
- Vi vil tilby et konkurransedyktig alternativ til veitransport for industrien i Kristiansand-området, med mesteparten av markedet i Europa dekket. Vi har stor tro på sjøfrakt som et miljømessig alternativ med konkurransedyktige priser, forutsigbare og korte transit tider, sier Morten Pettersen, Managing Director Viasea Shipping

Fokuset er forutsigbarhet – og å være et realistisk alternativ til veitransport i store deler av Europa. Med denne nye ruten vil Viasea tilby et godt alternativ for store mengder gods som blir importert eller eksportert i denne regionen. Kristiansand er en naturlig utvidelse av Viasea sine eksisterende ruter, og Viasea mener det er et stort potensiale for å flytte gods fra vei til sjø i denne regionen. Kristiansand Havn er en av landets største havner, og et viktig transportknutepunkt i sør.

- Basert på vår suksess i indre Oslofjord, hvor vi har tilbydd vårt konsept med bra resultat i to år, er vi klare for å gjenskape samme suksess med gode fordeler for markedet i Kristiansand, fortsetter Pettersen  

Med svært godt rutenett, transittider og forutsigbare ankomster fra BeNeLux, Tyskland, Storbritannia, Polen og øst-Europa gjør Viasea det enkelt å flytte gods fra vei til sjø.
Klikk her for å se seilingsplanen mellom Moerdijk/Rotterdam og Kristiansand
Klikk her for å se seilingsplanen mellom Baltikum og Poland og Kristiansand
Klikk her for å se seilingsplanen mellom Storbritannia og Kristiansand
 
Det er også flere fordeler ved å velge sjøfrakt, det å frakte gods sjøveien har vist seg å være rimeligere og mer miljøvennlig sammenlignet med andre former for transport. Bedrifter som velger det grønnere fraktalternativet, viser samtidig at bedriften har vilje til å tilpasse seg til en mer miljøvennlig drift, noe kundene deres gjerne etterspør. Viasea, med sine tjenester, kan hjelpe med å redusere antall trailere på veiene.
Hvorfor sjøveien? Klikk her for å se flere fordeler med sjøfrakt
 

Andre nyheter

Link_white
Viasea etablerer direkterute fra England til Norge
Link_white
Viasea ekspanderer og åpner egne kontor i Gdynia og Klaipeda
Link_white
Påskeruter 2021
Link_white
Korona situasjonen
Link_white
Viasea øker kapasiteten mellom Nederland og Norge!
Del i sosiale medier: