Viasea
Viasea_White

Våre anløpshavner

Viasea har spesialisert seg på transporten mellom Norge og Europa / Baltikum, med anløp i havnene Oslo - Moss - Kristiansand. Fra Norge til Moerdijk/Rotterdam har vi to seilinger i uken! 
 
Oslo havn
Oslo havn
Viasea: Hovedstaden Oslo har anløp fra alle våre ruter fra Europa, og er en viktig havn for videre distribusjon på vei eller tog.
Moss havn
Moss havn
Viasea anløper Moss havn. Sjøfrakt til sørnorge. Spør oss om tilbud!
Larvik havn
Larvik havn
Larvik er Norges nest største containerhavn og et viktig trafikk knutepunkt for distribusjon av frakt i sør-norge.
Kristiansand havn
Kristiansand havn
Viasea anløper Kristiansand havn i Sør-Norge. Sjøfrakt er grønnere frakt.
Moerdijk havn - Rotterdam
Moerdijk havn - Rotterdam
Viasea: Vi har to avganger i uken fra Moerdijk havn (nær Rotterdam); et ideelt knutepunkt for transport til og fra det europeiske innlandet.
Klaipeda havn
Klaipeda havn
Viasea: Klaipeda havn er det største og det viktigste logistikknutepunktet i Litauen for sjø, vei- og tog transport. Korte avstander til Russland, Hviterussland, Ukraina mv. gjør Klaipeda til et effektivt havnevalg for handel mot øst!
Gdynia havn
Gdynia havn
Viasea: Gdynia er den største havnene i Polen og et viktig logistikknutepunkt for handel mot den Trans-Europeiske korridoren.
Immingham
Immingham
Immingham havn ligger midt på østkysten av England og er et godt utgangspunkt til all transport inn til England. Veinettet er også godt utbygget til denne havnen som et viktig knutepunkt for all eksport/import til England.

Kontakt oss

Rateforespørsel

wide_Viasea_map_3

The right way between
the continent and Norway